Actualitzat el 19/06/2021

Fotos del lliurament de trofeus de la Lliga d'hivern de pàdel

Una vintena llarga de palistes han gaudit aquest divendres d’un sopar a les instal·lacions del club per tancar la Lliga d’hivern de pàdel, que finalment s’ha pogut acabar malgrat la pandèmia.
 
Els guanyadors i finalistes de cada categoria (dues de masculí, dues de femení i dues de mixtes) han rebut el corresponent trofeu. Podeu veure les fotos dels guardonats i tots els resultats de la lliga a sota.
 
El sopar ha viscut el seu moment emotiu amb el comiat de la nostra entrenadora, Ariadna Rovira, que deixa el club aquest mes. Els participants al sopar li han fet alguns obsequis i el president del club, Ramon Varela, visiblement emocionat, li ha adreçat unes paraules d’agraïment a títol personal i en nom de l’entitat i li ha regalat una orquídea.
 
RESULTATS FINALS, PER GRUPS
 

La Marta i l'Aida, guanyadores de la categoria A femenina. Foto: Foment d'Esports


La taula de les noies, molt animada. Foto: Foment d'Esports 

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com - Avís legal - Política de cookies - Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades).

Acceptar | Rebutjar | Configurar | Més informació