Actualitzat el 24/01/2022

Nin Serra repeteix victòria al Circuit de menors disputat a l'Aurial Pàdel Vic

El Foment d’Esports ha tingut una nodrida representació en el segon open del Circuit de menors de pàdel, una competició que impulsa el nostre club i que aquest diumenge s’ha disputat a l’Aurial Pàdel Vic.
Tots ells han signat un gran torneig. Moltes felicitats!
 
En la categoria infantil, Nin Serra, del Foment d’Esports, fent parella amb Josep Molas, del Club Tennis Vic, ha repetit victòria al circuit. En la final s’han imposat a Genís Molas-Martina Mesquies per 9-6.
 
Concorreguda participació del Foment a la categoria cadet. Dues de les nostres parelles han guanyat la fase prèvia i s’han plantat a semifinals, on han caigut: Gerard Calatayud-Max Casadevall i Júlia Señé, amb Abril del Cabo, jugadora del Pàdel Osona. També han jugat en aquesta categoria les parelles Eloi Canadell-Víctor Garcia i Eloi Casadevall-Lluc López. 
 
En la categoria infantil, ens han representat la parella Mar Mancera-Estel Campanyó. I a la d’alevins, Biel Hermoso- Pau Serra.

 

Nin Serra i Josep Molas compten les seves aparicions per victòries. Foto: Foment d'Esports

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com - Avís legal - Política de cookies - Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades).

Acceptar | Rebutjar | Configurar | Més informació