Actualitzat el 29/04/2022

Els resultats del Gran Torneig Centauro-Gepork de pàdel mixte, en directe

Ja podeu consultar el quadre, els horaris i els resultats del partits del Gran Torneig Centauro-Gepork de pàdel mixte, que es disputa a les instal·lacions del club aquesta setmana, del 2 al 8 de maig.
- Galeria de fotos del torneig (a Facebook)
 
La participació en aquest torneig és molt elevada, amb una vuitantena de parelles, entre les quals algunes de les millors de la comarca i voltants. 

L’organització ha respectat escrupolosament les peticions horàries dels jugadors i jugadores. Per tant, no es canviaran hores de partit a no ser que sigui per una causa major.
 
El torneig consta de tres categories: A, B i C. En aquests enllaços anem publicant tots els resultats en directe, on line.
 

-----------
QUADRE I RESULTATS EN DIRECTE

Fase prèvia
- Mixte A

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com - Avís legal - Política de cookies - Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades).

Acceptar | Rebutjar | Configurar | Més informació