Actualitzat el 07/05/2022

Resultats: el Foment C masculí es proclama campió després d'una temporada impecable

Foment d’Esports C - Club Tennis Torelló D: 3-0 (masculí)
Foment d'Esports C - Club Tennis Torelló C: 0-2 (femení)
-------------
Masculí, categoria 5, grup 1 / 18a jornada
Foment d’Esports C - Club Tennis Torelló D: 3-0 (WO)

El tercer equip masculí de pàdel s’ha proclamat campió de la categoria en sumar tres punts més contra el Torelló, que no s’ha presentat al partit. L’any que ve, el Foment C jugarà a la categoria 4. 

Ha estat una temporada impecable, que s’ha rubricat amb 48 dels 54 punts possibles. Un equip molt jove que s’ha compaginat molt bé amb alguns veterans que els hi han donat un cop de mà. Moltes felicitats a tots! 


L'Aleix, en Pol, en Ferran i l'Arnau, celebrant l'ascens. Foto: Foment d'Esports

-----------
Femení, categoria 4, grup 2 / 14a jornada
Foment d'Esports C - Club Tennis Torelló C: 0-2
 
El Foment C femení ha tancat la temporada amb una derrota a casa contra un dels grans equips de la categoria, el Club Tennis Torelló, que ha aconseguit la segona plaça i jugarà la promoció d’ascens.
 
Ha estat un dissabte amb un gran ambient de pàdel al Foment, entre el comarcal i el Gran Torneig Centauro-Gepork mixt. Les nostres jugadores han sortit motivadíssimes a la pista i ho han donat tot. 
 
Un cop mes el resultat no les ha acompanyat. Però han aguantat molt bé i s’ho han passat  genial. Com sempre, vaja, en una temporada complicada on s’han trobat equips molt potents.
 
“Hem acabat la temporada amb les piles a tope i ja pensant amb entrenar per arrasar a la propera temporada”, diuen des de l’equip. Doncs això, sempre positiu.
 
Ester Bonet-Anna López / Meri Torrents-Carla Corrons: 3-6 i 2-6
Cristina Arola-Roser Vila / Berta Cuevas-Paula Sadurní: 1-6 i 1-6 


Foto de família amb els dos equips. Foto: Foment d'Esports


El nostre equip ha tancat la temporada. Foto: Foment d'Esports


FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com - Avís legal - Política de cookies - Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades).

Acceptar | Rebutjar | Configurar | Més informació