Actualitzat el 28/03/2019

Invitació: vols gaudir del millor tennis del món?

El club posa a disposició dels socis 20 invitacions per al Clínic Peugeot de tennis que es farà el diumenge 21 d’abril, entre les 11 i les 12 hores, a les instal·lacions del RCT Barcelona. Els que hi estigueu interessats ho heu de demanar primer al Blacky.
 
La invitació dona dret a veure jugadors com David Ferrer, Fernando Verdasco i Pablo Carreño, entre d’altres, pilotejant amb jugadors juvenils d’escoles de clubs. El clínic se celebra en el marc del Comte de Godó, per tant, els convidats també podran assistir llavors de manera gratuïta als partits de la fase prèvia del torneig que es disputin aquell dia.
 
La invitació és individual. L’única condició és que cada un dels convidats ha de portar un brick de llet a l’entrada, que es farà arribar a Càritas.
 
En principi, tindran preferència els socis vinculats d’una manera o altre a les activitats de tennis del Foment, especialment pares, mares i jugadors de l’escola. Si les invitacions no s’esgoten, en podran gaudir la resta de socis.
 

La invitació que ja podeu demanar al Blacky


Fernando Verdasco serà un dels jugadors que es podran veure. Foto: Cedida

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com