Ja us podeu apuntar a la Nit de l'Esport, que enguany s'obre als nens i nenes

Com cada estiu, fidel a la seva cita, torna la Nit de l’Esport al Foment d’Esports. Es farà el dissabte 6 de juliol, de les 19.00 a les 02.00 hores. 

Vols celebrar la verbena al Foment?

El restaurant del Foment d’Esports us ha preparat una verbena de Sant Joan amb un bon sopar, en un ambient totalment estiuenc i acompanyat de música en viu. Tot, per 32 euros.
Consulteu el menú clicant aquesta notícia.

Ja hem obert la piscina

L’estiu ja és aquí, i ja tenim la piscina en marxa, amb algunes novetats de què en podreu gaudir tot l'estiu. Hem obert aquest dissabte 15 de juny i tancarem al cap de tres mesos, el diumenge 15 de setembre. 

Obrim la piscina aquest dissabte

L’estiu ja és aquí, i ja tenim la piscina a punt, amb algunes novetats de què en podreu gaudir ben aviat: obrirem el dissabte 15 de juny i tancarem al cap de tres mesos, el diumenge 15 de setembre. L’horari d'obertura serà el mateix que altres anys, de les 10 del matí a les 8 del vespre. 
invitacions a recepció. Bon estiu!

El Foment es prepara per a l'estiu

Arriba l’estiu i el Foment d’Esports comença a posar les instal·lacions a punt per una activitat frenètica que s’allargarà durant tres o quatre mesos.
De moment, s’han iniciat les obres al camí que condueix a les pistes de pàdel i de tennis, tal com havien demanat alguns socis.

Vols viure una aventura espacial? Ja et pots apuntar al Casal d'Estiu del Foment!

Ja us podeu apuntar al Casal d’Estiu 2019 que es farà al Foment d’Esports, del 25 de juny al 6 de setembre. Inscripció per setmanes.
En aquesta ocasió us hem preparat un casal molt “espacial”: puja a la nostra nau i converteix-te en un autèntic explorador galàctic.

FOTOS Casal de Setmana Santa

Una dotzena de nens i nenes han participat aquestes dies, del 15 al 18 d’abril, en el Casal de Setmana Santa que ha organitzat el Foment. Tots ells han pogut gaudir de tallers, jocs, activitats, psicomotricitat, balls i esports, entre d’altres propostes.

El Foment celebra l'assemblea de socis

El Foment d'Esports ha celebrat aquest dissabte a la tarda a l'assemblea anual, que ha tingut lloc a les instal·lacions del club. 
Hi han participat una trentena de persones, entre socis i beneficiaris.

Obrim les inscripcions per al casal de Setmana Santa

Esports, tallers, jocs, activitats, psicomotricitat, balls... tot això ho trobareu al casal de Setmana Santa, que es farà al Foment entre el 15 i el 18 d’abril.
De 9 a 13 hores (mínim sis inscrits). Opció matiners, de 8 a 9.

El Foment celebrarà l'assemblea anual de socis aquest dissabte 23 de març

El Foment d'Esports ha convocat a tots els socis a l'assemblea anual, que es farà el dissabte 23 de març a les instal·lacions del club. L'acte està previst a les 4 de la tarda. Us hi esperem a tots.
Ordre del dia de l'assemblea, en PDF
Pàgina 1 de 16
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com