Ja et pots apuntar a la Nit de l'Esport, que se celebrarà el 21 de juliol

Com cada estiu, fidel a la seva cita, torna la Nit de l’Esport al Foment d’Esports. Es farà el dissabte 21 de juliol, de les 19.30 a les 02.30 hores.
Els participants es distribuiran en quatre equips que competiran en quatre disciplines: pàdel, tennis, ping-pong i voleibol.

FOTOS del Casal d'Estiu

Una vuitantena de nens ja gaudeixen des del passat 25 de juny del Casal d’Estiu al Foment, amb un munt d’activitats diverses. Encara us hi podeu apuntar, inscripcions per setmanes, fins al 7 de setembre. Bloc del Casal d’Estiu

L'estiu arriba a Foment

El Foment d'Esports ha obert avui, 16 de juny, la piscina de la qual en podreu gaudir fins al diumenge 16 de setembre. L’horari serà el mateix que altres anys, de les 10 del matí a les 8 del vespre. 
Ja podeu passar a recollir les invitacions a recepció. Bon estiu!

El Foment obrirà la piscina el 16 de juny

L’estiu ja és aquí, tot i que no ho sembli. I la piscina del Foment ja està a punt: obrirem el dissabte 16 de juny i en podreu gaudir fins al diumenge 16 de setembre. L’horari d'obertura serà el mateix que altres anys, de les 10 del matí a les 8 del vespre.
Ja podeu passar a recollir les invitacions a recepció. Bon estiu!

El Foment celebra l'assemblea anual

L’assemblea general ordinària i extraordinària de socis, que s’ha celebrat aquest dissabte a les instal·lacions del club, ha aprovat per unanimitat el pressupost per al 2018. També s’ha decidit congelar (no apujar) les quotes, tant les dels socis com les de la resta d'activitats (llum, pistes...).

L'assemblea anual, el 19 de maig

La junta del Foment d’Esports ha convocat una assemblea general ordinària i extraordinària de socis per al 19 de maig a les 16:00 h en primera convocatòria i a les 16:30 h en segona. L’acte es farà al local social del club.

Les inscripcions al Casal d'Estiu continuen obertes

Ja us podeu apuntar al Casal d’Estiu 2018 que es farà al Foment d’Esports, del 25 de juny al 7 de setembre. Inscripció per setmanes.
Enguany tenim un casal molt mariner: “El fons marí, un mar d’emocions”.

El bar-restaurant ja fa menús diaris

El bar-restaurant del Foment d’Esports informa que, a mes de brasa i plats combinats, aquest dimecres ha començat a servir menús diaris. Si no teniu ganes de cuinar i voleu provar la seva cuina, estaran encantats de servir-vos!

FOTOS Una vintena de nens gaudeixen del casal esportiu de Setmana Santa al Foment

Esports, jocs, tallers, balls, activitats... una vintena de nens han gaudit  d’una setmana fantàstica a les instal·lacions del club!
- Fotos del casal esportiu (podeu compartir a Facebook)

VÍDEO El Foment es prepara per a l'estiu i reforma de dalt a baix el parc infantil

Les obres han consistit en canviar les “colxonetes” i el cautxú del voltant de totes les instal·lacions. També s’han canviat els llums (inclosos els de la terrassa del bar) i s’han posat 12 bancs nous.
Pàgina 1 de 14
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com