Èxit de l'observació astronòmica del Casal d'Estiu

El Casal d'Estiu del Foment, aquest any amb la temàtica de l'espai galàctic, continua a tota marxa. En aquest marc, entre les activitats que s’han portat a terme destaca l’observació astronòmica amb telescopis.

FOTOS El Foment gaudeix de l'estiu amb una multitudinària Nit de l'Esport

Gairebé un centenar de persones han gaudit aquest dissabte d'una festiva Nit de l'Esport al Foment d'Esports. Molts dels participants eren nens i nenes, ja que enguany la festa també s'ha obert als més menuts.

Els resultats de la Nit de l'Esport, en directe

Com cada estiu, torna la Nit de l’Esport al Foment d’Esports, aquest dissabte 6 de juliol, de les 19.00 a les 02.30 hores. 

FOTOS El Casal d'Estiu, a tota marxa!

El Casal d´Estiu del Foment, aquest any amb la temàtica de l´espai galàctic, ja està en ple funcionament. Amb mini casalet, casalet i casal esportiu, totes les activitats adaptades a les edats dels participants: esports, jocs d´aigua, gimcanes, tallers temàtics, sortides, piscina... encara us hi podeu apuntar! 
- Fotos del Casal (compartiu a Facebook)

Ja us podeu apuntar a la Nit de l'Esport, que enguany s'obre als nens i nenes

Com cada estiu, fidel a la seva cita, torna la Nit de l’Esport al Foment d’Esports. Es farà el dissabte 6 de juliol, de les 19.00 a les 02.00 hores. 

Vols celebrar la verbena al Foment?

El restaurant del Foment d’Esports us ha preparat una verbena de Sant Joan amb un bon sopar, en un ambient totalment estiuenc i acompanyat de música en viu. Tot, per 32 euros.
Consulteu el menú clicant aquesta notícia.

Ja hem obert la piscina

L’estiu ja és aquí, i ja tenim la piscina en marxa, amb algunes novetats de què en podreu gaudir tot l'estiu. Hem obert aquest dissabte 15 de juny i tancarem al cap de tres mesos, el diumenge 15 de setembre. 

Obrim la piscina aquest dissabte

L’estiu ja és aquí, i ja tenim la piscina a punt, amb algunes novetats de què en podreu gaudir ben aviat: obrirem el dissabte 15 de juny i tancarem al cap de tres mesos, el diumenge 15 de setembre. L’horari d'obertura serà el mateix que altres anys, de les 10 del matí a les 8 del vespre. 
invitacions a recepció. Bon estiu!

El Foment es prepara per a l'estiu

Arriba l’estiu i el Foment d’Esports comença a posar les instal·lacions a punt per una activitat frenètica que s’allargarà durant tres o quatre mesos.
De moment, s’han iniciat les obres al camí que condueix a les pistes de pàdel i de tennis, tal com havien demanat alguns socis.

Vols viure una aventura espacial? Ja et pots apuntar al Casal d'Estiu del Foment!

Ja us podeu apuntar al Casal d’Estiu 2019 que es farà al Foment d’Esports, del 25 de juny al 6 de setembre. Inscripció per setmanes.
En aquesta ocasió us hem preparat un casal molt “espacial”: puja a la nostra nau i converteix-te en un autèntic explorador galàctic.
Pàgina 1 de 17
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com