Horaris de les festes de Nadal

- 25 i 26 de desembre i 1 de gener: el club romandrà tancat (el 26 de desembre el bar estarà obert)
- 24 i 31 de desembre i 5 de gener: el club tancarà a les 19 h (el bar a les 18 h)
L'equip del Foment d'Esports us desitja bones festes.

FOTOS La nova recepció del Foment, amb molta més llum i més espai

El Foment d’Esports ha fet obres per arreglar les oficines i la recepció, amb la qual cosa es podrà oferir un millor servei al soci. 
La recepció té ara molta més llum i més espai. La iniciativa també ha inclòs un canvi de mobiliari.

Últim dia per comprar loteria: 16 de desembre

El Foment d’Esports ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 50.379 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit.
L’entitat ha reservat 20 euros de loteria a tots els socis, fins al 16 de desembre. Si en aquesta data no s’han recollit, es retornaran les butlletes.

El Foment, amb la Marató de TV3

El Foment d'Esports organitza, el diumenge 16 de desembre, activitats solidàries per a la Marató de TV3. Hi haurà americanes de pàdel (mixtes), campionat de tie-breaks de tennis, xocolatada, bikecontrol i zumba.

Ja tenim la loteria de Nadal

El Foment d’Esports ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 50.379 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 
L’entitat reservarà 20 euros de loteria a tots els socis, fins al 13 de desembre. Si en aquesta data no s’han recollit, es vendran fins que s’esgotin o es retornaran les butlletes.

El Foment renova la recepció

El Foment d’Esports ha iniciat aquest dilluns les obres per arreglar les oficines i la recepció, amb la qual cosa es podrà oferir un millor servei al soci. La iniciativa també inclou un canvi de mobiliari.
Està previst que les obres s’allarguin dues setmanes. Disculpeu les molèsties.

FOTOS El Casal d'Estiu del Foment s'acomiada... fins l'any que ve

Aquest divendres, 7 de setembre, finalitza el Casal d´Estiu del Foment d’Esports. Han estat 11 setmanes on els nens i nenes han gaudit d´un munt d´activitats, esports, tallers, gimcanes, sortides, balls, aquagym...

Butlletí: totes les notícies del Foment d'Esports, al teu correu

El Foment d'Esports posa a disposició dels socis i amics els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. 
Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te a la portada del nostre web, clicant el mòdul de la columna esquerra i introduint la teva adreça de mail.

FOTOS El Casal d'Estiu del Foment continua a tota marxa fins al 7 de setembre

Els nens i nenes del Casal d’Estiu del Foment van tancar el mes de juliol amb una gran festa hawaiana i una festa de l’escuma. Recordeu que el Casal continua obert fins al 7 de setembre.

FOTOS El Foment torna a viure una multitudinària i festiva Nit de l'Esport

Al final, la pluja no va fer la guitza i un centenar de socis i amics van poder gaudir aquest dissabte 21 de juliol d’una nova edició de la Nit de l’Esport al Foment d’Esports. Bon ambient, sopar popular de botifarra i molta quitxalla entre els participants. 
Pàgina 1 de 15
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com