FOTOS Casal de Setmana Santa

Una dotzena de nens i nenes han participat aquestes dies, del 15 al 18 d’abril, en el Casal de Setmana Santa que ha organitzat el Foment. Tots ells han pogut gaudir de tallers, jocs, activitats, psicomotricitat, balls i esports, entre d’altres propostes.

El Foment celebra l'assemblea de socis

El Foment d'Esports ha celebrat aquest dissabte a la tarda a l'assemblea anual, que ha tingut lloc a les instal·lacions del club. 
Hi han participat una trentena de persones, entre socis i beneficiaris.

Obrim les inscripcions per al casal de Setmana Santa

Esports, tallers, jocs, activitats, psicomotricitat, balls... tot això ho trobareu al casal de Setmana Santa, que es farà al Foment entre el 15 i el 18 d’abril.
De 9 a 13 hores (mínim sis inscrits). Opció matiners, de 8 a 9.

El Foment celebrarà l'assemblea anual de socis aquest dissabte 23 de març

El Foment d'Esports ha convocat a tots els socis a l'assemblea anual, que es farà el dissabte 23 de març a les instal·lacions del club. L'acte està previst a les 4 de la tarda. Us hi esperem a tots.
Ordre del dia de l'assemblea, en PDF

Butlletí: totes les notícies del Foment d'Esports, al teu correu

El Foment d'Esports posa a disposició dels socis i amics els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. 
Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te a la portada del nostre web, clicant el mòdul de la columna esquerra i introduint la teva adreça de mail.

FOTOS El club agraeix la participació i col·laboració de socis i amics a la Marató de TV3

El Foment d'Esports ha organitzat, aquest diumenge 16 de desembre, activitats solidàries per a la Marató de TV3. Hi ha hagut propostes diverses, que s’han pogut celebrar tot i la pluja:

Horaris de les festes de Nadal

- 25 i 26 de desembre i 1 de gener: el club romandrà tancat (el 26 de desembre el bar estarà obert)
- 24 i 31 de desembre i 5 de gener: el club tancarà a les 19 h (el bar a les 18 h)
L'equip del Foment d'Esports us desitja bones festes.

FOTOS La nova recepció del Foment, amb molta més llum i més espai

El Foment d’Esports ha fet obres per arreglar les oficines i la recepció, amb la qual cosa es podrà oferir un millor servei al soci. 
La recepció té ara molta més llum i més espai. La iniciativa també ha inclòs un canvi de mobiliari.

Últim dia per comprar loteria: 16 de desembre

El Foment d’Esports ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 50.379 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit.
L’entitat ha reservat 20 euros de loteria a tots els socis, fins al 16 de desembre. Si en aquesta data no s’han recollit, es retornaran les butlletes.

El Foment, amb la Marató de TV3

El Foment d'Esports organitza, el diumenge 16 de desembre, activitats solidàries per a la Marató de TV3. Hi haurà americanes de pàdel (mixtes), campionat de tie-breaks de tennis, xocolatada, bikecontrol i zumba.
Pàgina 1 de 16
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com