Obertes les inscripcions per a les escoles de pàdel i de tennis

Ja us podeu apuntar a les escoles de pàdel i de tennis per a la temporada 2019-2020, que començaran a mitjans de setembre. 
Per a més informació i inscripcions, contacteu amb recepció o al telèfon 93 887 07 01.

FOTOS L'Escola de tennis del Foment aixeca la copa de campions de la Lliga AAT

 Els alumnes de l’Escola de tennis del Foment d’Esports han disputat aquest diumenge la final de la Lliga AAT contra el Casino la Garriga. Han hagut de suar de valent fins a l’últim moment i han acabat guanyant el punt decisiu al súper tie-break.
- Galeria de fotos de la final de la Lliga AAT (comparteix a Facebook)

Els equips de l'Escola de pàdel tanquen la primera temporada al comarcal

Els equips de benjamins, alevins i infantils han jugat aquest dissabte l’última jornada del campionat comarcal, que s’ha estrenat aquest any. Dues derrotes i un empat contra el CT Vic i el CT Torelló han marcat el final d’una temporada on hem viscut bones sensacions.

El Foment jugarà la final de la Lliga AAT

Els alumnes de l’escola de tennis del Foment d’Esports disputaran la final de la Lliga AAT després de vèncer a les semifinals a casa contra el CT Aiguafreda.
Així que estem d’enhorabona, diumenge a les 10 del matí, es jugarà la final a les instal·lacions del Can Juli. Vinga, nois i noies, a totes! 

L'equip infantil de pàdel s'enfronta al Club Tennis Manlleu

El nostre equip infantil de pàdel ha jugat aquest dissabte contra un potent Club Tennis Manlleu. Derrota per 2-0.

L'equip aleví de pàdel visita Taradell

Partits molt entretinguts aquest dissabte a les instal·lacions del CPE Taradell. Els nostre equip aleví ha aconseguit un valuós empat, que fins i tot podria haver estat una victòria.

L'equip infantil de pàdel cau a Olost després d'uns partits molt disputats

Jornada aplaçada del campionat comarcal de pàdel. El nostre equip infantil es va desplaçar a Olost per jugar contra el Pàdel Lluçanès. Derrota per 2-0, però després d’uns partits on tots els sets van ser molt igualats. Felicitats a tots i totes. 

L’Escola de tennis tanca la Lliga Catalana Infantil Femení amb un empat amb el CT Montornès

Molt contents de com han competit durant tota la lliga les noies del Foment Esports Tona. Aquest dissabte, després dels tres individuals i el dobles, vam treure un gran empat a 2 amb les jugadores del CT Montornès. Felicitats a totes!

Els benjamins de pàdel empaten a Torelló (1-1)

Tot i les amenaces de pluja, l’equip benjamí de pàdel ha pogut jugar avui contra el Club Tennis Torelló, a les seves instal·lacions, on n’ha tret un puntet. Bons partits i bon ambient entre tots els jugadors i les jugadores. 

Els equips infantil i aleví de pàdel visiten el Fòrum Centelles

Jornada avançada del campionat comarcal de pàdel. Els nostres equips infantil i aleví han jugat contra el Fòrum Centelles, amb uns bons partits que s’han saldat amb una derrota i un empat.
Pàgina 1 de 4
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com