L'equip de tennis acomiada una gran temporada amb una ajustada derrota contra el Ca l'Artigues

El Foment de tennis ha perdut contra un potent Ca l’Artigues A, en un dels partits que estaven ajornats de la primera volta (2-4) i que ha significat el final de la temporada regular. Tots els encontres han estat molt disputats, amb tres supertie breaks

FOTOS El Foment tanca la Lliga ATT de tenis amb una contundent victòria a Manlleu

L’equip de l’escola de tennis del Foment va cloure aquest dissabte la Lliga ATT amb un resultat molt positiu al camp del CT Manlleu (0-4). Els nostres nois i noies van jugar quatre partits individuals i un de dobles.

L'equip de tennis perd a Ca l'Artigues (5-1)

El Foment de tennis ha perdut contra un potent Ca l’Artigues A, en un dels partits que estaven aplaçats. Els de Lliçà han presentat un equip molt compensat contra el que els nostres jugadors no han pogut fer res.

IX Open Foment d'Esports de tennis

La novena edició de l’Open Foment d’Esports de tennis es disputarà a les instal·lacions del club, entre el 20 i el 25 de maig.
El torneig presenta dues categories absolutes: masculí i femení, tots federats. Premis en metàl·lic.

L'equip de tennis perd contra un potent Can Juli, que se situa líder

El Can Juli s’hi jugava les garrofes, està lluitant per l’ascens i no volia sorpreses. I aquest diumenge es va presentar a Tona amb un equip de gala, molt potent, en una jornada que havia estat suspesa fa unes setmanes. Resultat clar: 1-5.

L'equip de tennis perd a Torelló (4-2)

Partit per oblidar. Els problemes físics han condicionat un resultat que hagués pogut ser diferent: la Bruna i el Miguel s’han hagut de retirar, la primera per un mareig i el segon per una lesió als abdutors.

Invitació: vols gaudir del millor tennis del món?

El club posa a disposició dels socis 20 invitacions per al Clínic Peugeot de tennis que es farà el diumenge 21 d’abril, entre les 11 i les 12 hores, a les instal·lacions del RCT Barcelona. Els que hi estigueu interessats ho heu de demanar primer al Blacky.

L'equip de tennis frena el líder

L’equip de tennis del Foment d’Esports ha aconseguit un preuat empat (3-3) a casa contra el líder destacat de la categoria, el CT Centelles B. Els nostres jugadors han estat impecables en els individuals masculins i han pogut signar la victòria en un doble molt competit.

L'equip de tennis esgarrapa una nova victòria al camp del CT Centelles (2-4)

El Foment de tennis ha vençut el Club Tennis Centelles C a domicili, per 2-4 i amb partits molt entretinguts.  El nostre equip se situa així en una còmoda tercera posició al campionat, a manca només de quatre jornades.

L'equip de tennis s'imposa amb solvència al CT Manlleu (5-1)

El Foment de tennis ha vençut el Club Tennis Manlleu C, un dels rivals directes al capdavant de la classificació, per un contundent 5-1. Els dobles s’han guanyat amb facilitat però els individuals ha costat més, amb finals d’infart que han caigut del nostre cantó. 
Pàgina 2 de 10
< AnteriorSegüent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com