L'equip de tennis gairebé sentencia la lluita per la promoció amb una victòria contra el Can Juli (5-1)

Gran victòria dels nostres jugadors a les instal·lacions del club, que s’han desempallegat amb contundència de seu màxim rival per a la promoció, el Can Juli B, que queda ja a 10 punts. Cal tenir en compte, però, que té dos partits menys ajornats.

L'equip de tennis torna a sumar, ara amb una victòria a domicili a Centelles (2-4)

El  resultat podria haver estat encara més ampli, si no hagués estat per un abandonament per problemes físics. Però els punts son bons i permeten al nostre equip continuar amb aspiracions de pujar.

L'equip de tennis mostra les seves credencials a l'ascens amb un gran victòria a casa del líder

Cop d’efecte del Foment, que s’ha imposat a domicili (2-4) al líder de la categoria, el Manlleu B. Amb aquest resultat la classificació queda molt ajustada, amb tres equips amb opcions de pujar: Foment, Manlleu B i Can Juli B. Queden set jornades apassionants!

L'equip de tennis continua sumant amb una nova victòria contra el Torelló (4-2)

Partit molt emocionant amb alguns finals molt ajustats. En aquesta ocasió, el supertie break ha beneficiat els nostres jugadors, que així s’han emportat dos partits. Amb aquest resultat el Foment consolida la tercera plaça del campionat. 

L'equip de tennis guanya a Sant Julià i acarona la promoció (2-4)

Bona actuació dels nostres jugadors, que s’han imposat a la pista de Sant Julià de Vilatorta. Amb aquest resultat el Foment d’Esports consolida la tercera plaça del campionat, molt a prop del CT Sant Juli B.

Els «súper tie breaks» tornen a penalitzar l'equip de tennis: Foment d'Esports – Aiguafreda B, 2-4

Mal regust en un bon partit que fins i tot es podia haver guanyat. L’equip ha lluitat i la balança s’ha decantat en dos finals de matx trepidants. Un altre dia caurà cap a l’altre cantó.

L'equip de tennis s'imposa amb claredat al CT Manlleu (1-5)

Gran victòria del nostre equip a domicili, on només ha perdut un partit al “tie break”. Els altres matxs han anat per la via ràpida.
Amb aquest resultat, el Foment s’enfila a les primeres posicions de la categoria.

Comarcal de tennis: «Hem perdut el partit però no perdem el bon humor»

 L’equip de tennis del Foment s’ha agafat bé la dura derrota contra el CT Sant Juli B (5-1). Un resultat, però, enganyós, ja que dos dels partits es van decidir al “tie break” i van caure del costat dels locals. Fins i tot l’empat, doncs, hauria estat a tocar.

La pluja no espanta l'equip comarcal de tennis: Foment d'Esports-Centelles C, 6-0

El Foment d’Esports ha obtingut la seva segona victòria a la lliga de tennis, un altre cop amb un resultat contundent. Tot i les amenaces de pluja, el nostre equip no es va arronsar i només va perdre un sol set en sis partits.

Bon debut de l'equip femení aleví de tennis a la Lliga Catalana

L’equip de tennis aleví femení del Foment d’Esports ha debutat a la Lliga Catalana, jugant a casa contra el poderós CT Vic (0-4).
Les nostres noies han jugat molt bé, amb partits molt igualats.
Pàgina 2 de 6
< AnteriorSegüent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com