Els «súper tie breaks» tornen a penalitzar l'equip de tennis: Foment d'Esports – Aiguafreda B, 2-4

Mal regust en un bon partit que fins i tot es podia haver guanyat. L’equip ha lluitat i la balança s’ha decantat en dos finals de matx trepidants. Un altre dia caurà cap a l’altre cantó.

L'equip de tennis s'imposa amb claredat al CT Manlleu (1-5)

Gran victòria del nostre equip a domicili, on només ha perdut un partit al “tie break”. Els altres matxs han anat per la via ràpida.
Amb aquest resultat, el Foment s’enfila a les primeres posicions de la categoria.

Comarcal de tennis: «Hem perdut el partit però no perdem el bon humor»

 L’equip de tennis del Foment s’ha agafat bé la dura derrota contra el CT Sant Juli B (5-1). Un resultat, però, enganyós, ja que dos dels partits es van decidir al “tie break” i van caure del costat dels locals. Fins i tot l’empat, doncs, hauria estat a tocar.

La pluja no espanta l'equip comarcal de tennis: Foment d'Esports-Centelles C, 6-0

El Foment d’Esports ha obtingut la seva segona victòria a la lliga de tennis, un altre cop amb un resultat contundent. Tot i les amenaces de pluja, el nostre equip no es va arronsar i només va perdre un sol set en sis partits.

Bon debut de l'equip femení aleví de tennis a la Lliga Catalana

L’equip de tennis aleví femení del Foment d’Esports ha debutat a la Lliga Catalana, jugant a casa contra el poderós CT Vic (0-4).
Les nostres noies han jugat molt bé, amb partits molt igualats.

Els «tie breaks» penalitzen l'equip de tennis: Foment d'Esports – Manlleu B, 2-4

Debut agredolç a casa de l’equip de tennis. Primera derrota però amb uns partits molt igualats i emocionats, en el que dos dels matxs es van decidir al tie break. La mort ràpida, malauradament, va ser fatídica per als nostres jugadors. 

Tennis: CT Torelló C - Foment d'Esports, 0-6

Gran inici de temporada de l’equip de tennis al campionat comarcal, amb una contundent victòria a Torelló. Els nostres jugadors no van perdre ni un sol set

Obertes les inscripcions per a la 36a Lliga d'hivern de tennis... apunteu-vos ja!

La lliga d’enguany començarà el 5 de novembre amb un esmorzar i uns partidets. Data límit de tancament d’inscripcions: 31 d’octubre.

Fotos: Ismael Escobar guanya la sisena edició de les 5 Hores de Tennis

El Foment d’Esports ha acollit aquest dissabte, 7 d’octubre, la sisena edició de les 5 Hores de Tennis. El torneig s’ha disputat de les 9 del matí a les 2 del migdia, en la fase preliminar, i les semifinals i finals a partir de les 4 de la tarda.

Ja podeu consultar el quadre de les 5 Hores de Tennis

El Foment d’Esports acull aquest dissabte, 7 d’octubre, la sisena edició de les 5 Hores de Tennis. El torneig es disputarà de les 9 del matí a les 2 del migdia, en la fase preliminar, i les semifinals i finals a partir de les 4 de la tarda.
Pàgina 1 de 5
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com