El Foment acull un torneig del Circuit Juvenil d'Estiu de la Federació Catalana de Tennis

El campionat s’ha desenvolupat al llarg de la setmana a les instal·lacions del club. Les finals s’han jugat aquest dissabte, 14 de juliol.
Hi han participat més de 120 jugadors distribuïts en 10 categories.
- Fotos del lliurament de premis (Foment d’Esports)

FOTOS Ismael Escobar-David Ortiz guanyen el torneig de dobles de tennis

Els tennistes del Foment van disputar aquest dissabte, 16 de juny, un torneig de dobles a les instal·lacions del club. Hi van participar cinc parelles, que es van enfrontar entre elles pel sistema de lligueta.

Últims dies per apuntar-se a l'stage de tennis i/o pàdel... encara no ho has fet?

El Foment ofereix als nens dels seus socis (i no socis), a partir de 6 anys, la possibilitat d’apuntar-se aquest estiu a un casal especialitzat en pàdel i/o tennis. La inscripció es fa per setmanes i contempla diverses modalitats. Cal apuntar-se abans del 24 de juny per poder programar els diferents grups.

Resultats: el Foment A masculí guanya a Ripoll i jugarà la promoció per pujar a segona

Femení:
Sant Hilari A - Foment d’Esports A, 0-2
Masculí:
La Solana C - Foment d’Esports A, 1-2
Taradell C - Foment d’Esports B, 0-3

Ismael Escobar guanya la lliga d'hivern de tennis 2017-2018

Ismael Escobar ha estat el guanyador de la lliga d’hivern de tennis, amb 43 punts, seguit de Marcel Mas, a 43. El tercer lloc, amb 30 punts, l’han compartit Joan Martínez i Guillem Freixa.
Resultats i classificació de la lliga d'hivern de tennis 2017-2018 (PDF)

Ismael Escobar guanya el màster del comarcal de tennis de la categoria bronze

Gran victòria d’Ismael Escobar en el campionat màster del comarcal de tennis que aquest dissabte s’ha jugat al CT Seva. El jugador del Foment d’Esports es va imposar en la final a Jordi Serra, del CT Manlleu, per 4-3 i 4-0 (nova modalitat de puntuació ràpida).

Vols apuntar-te al casal de tennis i/o pàdel?

El Foment també ofereix als nens dels seus socis (i no socis), a partir de 6 anys, la possibilitat d’apuntar-se aquest estiu a un casal especialitzat en pàdel i/o tennis. La inscripció es fa per setmanes i contempla diverses modalitats.

L'equip de tennis empata amb el Manlleu i es queda a les portes de la promoció

Gran temporada de l’equip de tennis del Foment, que ha estat lluitant fins al final per a la promoció, a la categoria de bronze. Finalment, el nostre equip ha quedat tercer, a 5 punts del Sant Julià B i Manlleu B.

L'equip de tennis empata amb el Sant Julià i frega la promoció a la categoria plata

Empat a tres a les instal·lacions del club contra un dels equips capdavanters de la lliga. El resultat, amb el calendari ja finalitzat, acosta el nostre equip a la promoció (el Foment té un partit ajornat amb el CT Manlleu C i, depenent d’altres resultats, encara a tindria possibilitats d’ascens directe).

Pau Fanlo i Laura Solà guanyen amb autoritat l'Open Foment d'Esports de Tennis

Les finals s’han disputat aquest dissabte, 31 de març, perquè es van ajornar la setmana passada a causa de la pluja. En la masculína, Fanlo s’ha imposat a Lluc Mir per 6-1 i 6-1. En la femenina, Solà ha guanyat Mireia Birosta per 6-1 i 6-2.
Pàgina 1 de 7
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com