FOTOS Les joves promeses del tennis català se citen al Foment d'Esports

El Foment d’Esports ha acollit entre el 8 i 14 de juliol un torneig del Circuit Juvenil d’estiu de la Federació Catalana de Tennis (FCT), en les modalitats de benjamí, aleví i infantil, tant masculí com femení.

El Foment acull un Open de tennis del circuit juvenil d'estiu de la FCT

Ens uns dies, podrem tornar a gaudir de tennis de qualitat. El Foment d’Esports acollirà entre el 8 i 14 de juliol un torneig del circuit juvenil d’estiu de la Federació Catalana de Tennis (FCT), en les modalitats de benjamí, aleví i infantil, tant masculí com femení. 

David Pujol i Miquel Riera guanyen el IV Torneig de dobles de tennis

El Foment va organitzar el passat dissabte el IV Torneig de dobles de tennis a les instal·lacions del club. Hi van participar vuit parelles, enmig d'un ambient festiu.
David Pujol i Miquel Riera es van imposar a la final a Marcel Mas i David Ortiz.

FOTOS Víctor Casadevall guanya un Open Foment d'Esports de tennis amb un gran nivell

La novena edició de l’Open Foment d’Esports de tennis ja és història. El vencedor va ser Víctor Casadevall, que es va imposar en una bonica i disputada final a Gerard Solà per 7-5 i 6-3. El guanyador no ha perdut ni un sol set en tot el torneig.
Galeria de fotos del campionat 

L'Open Foment de tennis entra en la fase dels partits decisius

La novena edició de l’Open Foment d’Esports de tennis s'ha disputat aquesta setmana, del 3 al 9 de juny, a les instal·lacions del club.
El quadre ja ha arribat a la gran final, que jugaran aquest divendres, a les 18 h, Gerard Solà i a Victor Casadevall. Us ho perdreu?
- Galeria de fotos del campionat

L'Open Foment d'Esports de tennis es disputarà aquesta setmana, del 3 al 9 de juny

La novena edició de l’Open Foment d’Esports de tennis es disputarà finalment aquesta setmana, del 3 al 9 de juny, a les instal·lacions del club.
A la competició hi participen 18 tenistes, tots federats i en la categoria masculina. En aquesta notícia podeu consultar el quadre i l’ordre de joc.

Ja us podeu inscriure al IV Torneig de dobles de tennis que es farà al Foment

El Foment d’Esports organitza el dissabte 16 de juny el IV Torneig de dobles de tennis, a les instal·lacions del club. Obert a tots els socis, us podeu inscriure individualment, i llavors ja es faran les parelles.

L'equip de tennis cau a les semifinals de la Copa Comarcal i tanca una bona temporada

L’equip de tennis del Foment va perdre aquest diumenge contra el CT Sant Julià per 1-4, en les semifinals de la Copa Comarcal del grup bronze. Partits molt disputats i bon tennis per tancar una més que bona temporada: quarts a la lliga regular i semifinals de copa.

L'equip de tennis es classifica per a la semifinal de la Copa Comarcal

L’equip de tennis del Foment va guanyar aquest dissabte el CT Torelló C per un ajustat 3-2, en els quarts de final de la Copa Comarcal del grup bronze. Ara, a les semifinals de la setmana que ve, tot un os: el CT Sant Julià. Vinga, que podeu! 

Obertes les inscripcions de l'statge de tennis i pàdel d'estiu per a nens i nenes

El Foment ofereix als nens i nenes dels seus socis (i no socis), a partir de 6 anys, la possibilitat d’apuntar-se aquest estiu a un casal especialitzat en pàdel i/o tennis, del 25 de juny al 26 de juliol. 
La inscripció es fa per setmanes. Cal apuntar-se aviat per poder programar els diferents grups. 
Pàgina 1 de 10
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com