FOTOS Trenta-seis palistes gaudeixen de les segones americanes nocturnes de pàdel

Un total de 18 parelles i 36 palistes van jugar aquest divendres, 14 de juliol, la segona americana nocturna de pàdel d’estiu. Els guanyadors van ser: Toni Hernández-Roger Segalés (masculí A), Heribert Armengol- Xevi Espaulella (combinada A) i Esther Bonet- Gemma Muntst (combinada B). 

FOTOS de la primera americana nocturna de pàdel... la segona, divendres que ve

Una vintena llarga de parelles van jugar aquest divendres, 6 de juliol, la primera americana nocturna d’estiu. La següent se celebrarà el proper divendres, 13 de juliol, a la mateixa hora, de les 20.30 a les 23.30 hores. Inscripcions obertes.

Tornen les americanes nocturnes d'estiu de pàdel al Foment d'Esports

Us esperem els dos propers divendres, dies 6 i 13 de juliol, de les 20.30 a les 23.30 hores. Per parelles, masculí i femení, dues categories. Premis per a tots els participants.

FOTOS Copa comarcal de pàdel i sopar al CT Vic

Bon paper del Foment d’Esports a la Copa comarcal de pàdel que es va disputar aquest dissabte, 16 de novembre al Club Tennis Vic. En el primer partit, victòria per 2-1 contra el Santa Eugènia de Berga (2-1) i a quarts de final, derrota amb els amfitrions i campions (0-3).

VÍDEOS El Foment A ja és equip de segona!

El Foment ha viscut avui una gran jornada. El primer equip de pàdel ha guanyat al CT Torelló (1-2) a la promoció i s’ha convertit oficialment en equip de segona. Felicitats a tots els jugadors que han contribuït durant tot l’any a tornar el nostre club al lloc que es mereix. I l’any que ve... a primera!

FOTOS del festiu sopar de la lliga de pàdel

Una cinquantena de persones, entre grans i petits, han assistit aquest divendres, 1 de juny, al sopar de la lliga de pàdel d’hivern 2017-2018, que s’ha celebrat al restaurant del club. A la vetllada, s’han lliurat els trofeus als campions i finalistes, en cada una de les seves categories. 
- GALERIA DE FOTOS del sopar (Foment d'Esports)

Últims dies per apuntar-vos al sopar de la lliga de pàdel, que es farà divendres que ve

El proper divendres, 1 de juny, es farà el sopar de la lliga de pàdel d’hivern 2017-2018 al restaurant del club. A la vetllada, es lliuraran els trofeus als campions i finalistes, en cada una de les seves categories. Dijous, últim dia per apuntar-se.

Ja us podeu apuntar al sopar social de pàdel, que es farà divendres que ve

El proper divendres, 1 de juny, es farà el sopar social de pàdel al restaurant del club. A la vetllada, es lliuraran els trofeus als campions i finalistes de la lliga d’hivern 2017-2018, en cada una de les seves categories.

Resultats: els equips femenins B i C tanquen la temporada amb bones sensacions

Femení:
Foment d’Esports B - Club Tennis Voltregà B, 2-0
Lluçanès B - Foment d’Esports C, 1-1

La lliga d'hivern de pàdel corona els seus campions

La lliga d’hivern de pàdel s’ha allargat fins al maig, mes en què s’han disputat les finals de totes les categories.
Els premis es donaran en breu, en un sopar que se celebrarà al restaurant del club.
Pàgina 1 de 10
 Següent >
Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com