Club

Historia - Junta - Estatuts - RRI - RGPD - Actes


Història

Un somni

Aquesta és la història d’un somni comú d’un grapat de persones que van tenir la valentia i el coratge de tirar endavant un projecte amb molt d’esforç i d’il·lusió, i que ha arribat a ser allò que és avui en dia, una entitat amb prop de 800 socis titulars i més de 2000 beneficiaris directes, el que representa una massa social de més de 3000 persones, un club esportiu de referència a la història recent de Tona.

A mitjans de 1980 es veia necessària a Tona una zona esportiva, va ser llavors quan una tarda d’estiu en Ramon Colom, en Claudi Pagès i una vintena d’amics més van començar a fer els primers pensaments de fer un club esportiu als afores del poble. S’iniciaren llavors les negociacions amb el bisbat per l’adquisició dels terrenys i gràcies a l’ajuda i el recolzament d’en Joan Riera aquella idea va començar a prendre forma.

El primer que es va construir va ser una pista poliesportiva, seguidament dues pistes de tennis i les piscines. Tothom col·laborava i allò es va traduir en una ràpida consecució dels primers objectius: tenir a Tona un lloc on la gent pogués practicar esport, reunir-se i, sobretot, refrescar-se a l’estiu.

El 15 d’agost de 1982 es van obrir per primera vegada les portes del club. Mossèn Joan Colom va fer la inauguració quan encara quedaven moltes coses per fer, però encara eren més grans les ganes de jugar, divertir-se, compartir... I fou llavors quan es va donar una empenta més gran al club. En un any es van fer dues pistes més de tennis, la petanca, les oficines i el bar.

Més tard es van fer les dues últimes pistes de tennis arribant a tenir les sis actuals, cinc de ràpides i una de gespa artificial.

Amb el temps es va fer el minigolf, el local social, i més recentment la pista de bàsquet.

Esports com el hoquei i el patinatge van néixer al club i amb la construcció del Pavelló Municipal es van traslladar. Això va fer que es decidís a cobrir la pista poliesportiva amb gespa artificial i convertir-la en un camp de futbol sala on des de fa més de 20 anys es celebra el Torneig d’Estiu.

Des dels inicis la nostra secció de petanca ha comptat amb un gran nombre d’integrants. S’han organitzat melés, participat en tornejos i campionats com la Lliga Catalana.

Per la seva banda, la secció de tennis organitza, des de la fundació del club, la Lliga d’Hivern, participa en el Comarcal de Tennis i organitza diverses activitats durant tot l’any.

Els temps han canviat molt des d’aquell 1982. Les necessitats socials en general i esportives en particular no són avui en dia, ni de bon tros, les mateixes. El Foment d’Esports ha hagut d’adaptar-se a aquesta situació variable i aquest és el repte que hem de continuar afrontant de cara al futur, hem de ser capaços d’oferir allò que el soci requereix i ens demana. I això només ho farem amb la participació i la voluntat de tots plegats.Junta

La Junta Directiva del Foment d'Esports actualment està formada per les següents persones:

Ramón Varela Manubens, President. 
Mª José Martínez Torres, Tresorera.
Jordi Serra Parareda, Vicepresident.
Guillem Palomares i Jordan, Secretari. 
Olga Martos Guiteras, VocalEstatuts

Podeu descarregar-vos els Estatuts del Foment d'Esports de Tona en format PDF fent clic aquí.
Podeu descarregar-vos la proposta dels Estatuts del Foment d'Esports en format PDF fent clic aquí

Signatura dels EstatutsRRI

Podeu descarregar-vos el Reglament de Règim Intern del Foment d'Esports de Tona en format PDF fent clic aquí


RGPD

Podeu descarregar-vos el Reglament de Règim General de Protecció de Dades en format PDF fent clic aquí


Actes

A continuació hi trobareu el llistat d'actes de les diferents assamblees celebrades al Foment d'Esports de Tona. Feu clic sobre el títol de cadascuna per descarregar-la en format PDF:

- Assemblea del 3 de maig de 2024

- Assemblea del 12 de març de 2023

- Assemblea del 26 de març de 2022

- Assemblea del 15 de maig de 2021

- Assemblea del 23 de març de 2019

- Assemblea del 19 de maig de 2018

- Assemblea de l'1 d'abril de 2017

Acta junta electoral 2016

- Acta convocatòria eleccions 2016

- Assemblea del 12 de març de 2016

Anex assemblea del 19 de setembre de 2015 1

- Anex assemblea del 19 de setembre de 2015 2

Anex assemblea del 21 de març de 2015

Assemblea del 21 de març de 2015

- Assemblea del 22 de març de 2014

Assemblea  del 23 de març de 2013

Assemblea 10 de març de 2012

- Assemblea 26 març de 2011

- Assemblea del 13 de març de 2010

- Assemblea del 7 de març de 2009


- Assemblea de l'1 de març de 2008

- Assamblea del 10 de març de 2007

Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com - Avís legal - Política de cookies - Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades).

Acceptar | Rebutjar | Configurar | Més informació