Actualitzat el 18/04/2022

Tot a punt per al Casal d'Estiu, enguany dedicat a la ciència

A partir del proper dilluns, 25 d'abril, ja us podreu inscriure al Casal d'Estiu del Foment, que enguany estarà obert del 27 de juny fins al 2 de setembre. Aquest any la temàtica serà: “Tots som científics”. Places limitades. 
 
Les inscripcions romandran obertes tot l’estiu. Els nens i nenes es podran apuntar per setmanes. Descomptes per als germans.

 
El casal va dirigit a infants de 2 anys (P2 cursat) fins a 14 anys. Ens organitzarem en tres grups: Mini Casalet, Casalet i Casal Esportiu i Juvenil, amb totes les activitats adaptades a les edats dels participants.
 
En aquests moments des de Salut Pública no hi ha restriccions referents a la normativa Covid-19,  però si es donés el cas i s´haguessin d'aplicar restriccions d’aforaments i/o reducció en el nombre de places, s’aplicarà el criteri marcat per l’entitat per estricte ordre d´inscripció.
 
L'import del casal s'haurà d'abonar en el moment de la inscripció a la recepció del Foment d´Esports. Per gaudir dels descomptes amb els germans reserveu amb antelació la vostra plaça al casal. Al migdia us oferim l'opció tupper per dinar i també menú casal al restaurant del club.


Póster del Casal d'Estiu. Cliqueu a sobre per ampliació. Foto: Foment d'Esports
 
La ràtio establerta serà la que ens marqui la regidoria de Joventut en les activitats de lleure aquest estiu.
 
Com altres anys, hi haurà un control d´assistència a l'entrada del casal. En el cas de no assistir algun dia cal comunicar-ho a recepció, cada monitor/a durà a terme també els llistats dels seus grups.
 
Volem traslladar-vos la tranquil·litat d'assegurar-vos un Casal d'Estiu que reunirà les màximes condicions de seguretat per als vostres fills i filles dins un context segur.
 
Us adjuntem els fulls d'inscripció + full drets imatge, que haureu de portar degudament omplerts a la recepció en el moment de la inscripció, junt amb la fotocòpia de la targeta sanitària.

- Full d'inscripció (PDF)
 
Els nostres científics
 
La millor manera d´acostar la ciència als infants és experimentant. El procés de preparar un experiment, d'observar-ne i analitzar-ne els resultats és el punt de partida perquè es facin preguntes i atraure la seva curiositat. Curiositat, descoberta i investigació.
 
Experimenta... aprèn a pensar com un científic. Has pensat mai en convertir-te en un científic o en un inventor? Tots podem tenir una gran idea!!
 
Per aconseguir els nostres objectius, utilitzarem un centre d´interès amb què estarà ambientat el casal. Aquest any l'eix temàtic girarà entorn a la ciència, els participants podran investigar, explorar i descobrir. Realitzarem activitats que ajudin als infants a meravellar-se davant la natura i l'experimentació.


El projecte científic del Casal d'Estiu. Cliqueu a sobre per ampliació. Foto: Foment d'Esports
 
Cada setmana ens endinsarem en una proposta basada en l´experimentació, el joc i l'esport com a estratègia metodològica. Hi haurà setmanes temàtiques: esport i ciència, invents i inventors, experimentació en colors, robots i astronomia...
 
El Casal d’Estiu del Foment és un recurs educatiu que ofereix una sèrie d'activitats esportives, lúdiques, manuals i creatives, adreçades a infants de 2 a 14 anys. Un projecte dut a terme per un equip de professionals del món del lleure i de l'educació.
 
Oferim uns valors afegits, totes les activitats que es realitzaran al Casal d'Estiu estan dissenyades i adaptades a les edats dels participants, és per això que oferim diferents casals.
 
Mini Casalet 
Per a nens i nenes de 2, 3 i 4 anys
Activitats: psicomotricitat, manualitats temàtiques, maquillatges, titelles, disfresses, balls i cançons, tallers d'experimentació, racons lúdics i manipulatius, iniciació a l'aigua piscina petita i jocs d'aigua...
 
Casalet
Per a nens i nenes de 5 a 7 anys 
Activitats: iniciació a l´esport (mini-tennis, pàdel, futbol, bàsquet, mini golf..), jocs, tallers temàtics, Let's play, activitats creatives, ciència i experimentació, jocs d'aigua, balls, maquillatge, piscina petita.
 
Casal Esportiu / Casal Juvenil
Per a nens i nenes de 8 a 12/14 anys
Activitats: 1hr/dia d'esport (tennis, futbol, pàdel, bàsquet, volei-platja), activitats esportives, jocs cooperatius, Let's play, tallers, gimcanes, piscina, tallers d'experimentació, sortides a la natura i urbanes, gimcanes aquàtiques, bicicletada.
Curses d'orientació.
Sortides (una per setmana de juliol).

------------
Horaris del Casal d’Estiu del Foment
 
De 7:45 a 9:00h, servei d'acollida
De 9:00 a 13:00h, servei de matí
De 13:00 a 15:00h, servei de matí + migdia
 
Migdia:              
-Opció tupper + hores monitoratge + relaxació
-Opció dinar servei  restaurant + 2 hores monitoratge + relaxació
 
Per a més informació:
Telèfon 93 887 07 01
C/ Jaume Balmes, 55 / Tona
info@fomentesports.com
I a les nostres xarxes socials

A sota, el tríptic del casal. Cliqueu a sobre per ampliació. 
 

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Foment d'Esports de Tona - Jaume Balmes, 55 - 08551 Tona - T938870701 - info@fomentesports.com - Avís legal - Política de cookies - Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i per mostrar-te publicitat personalitzada en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades).

Acceptar | Rebutjar | Configurar | Més informació